توجیهی تولید پودر سیر و پیاز و سیب زمینی
طرح توجیهی تولید پودر سیر و پیاز و سیب زمینی که شامل نگهداری خشکبار که یکی از قدیمیترین کشفیات بشر است. این روش براساس این اصل ساده است که میکرو ارگانیسمهایی در غذاهای خشک قادر به رشد نخواهند بود. این بدان معنی است که این موجودات نمیتوانند بر روی موادی رشد کنند که فعالیت water کمتر از مقدار آب در محصول باشد تا مقاومت ماده خشکیده در برابر فساد را تعیین کند. رابطه بین این دو عامل به طور قابلتوجهی از محصول تا محصول متغیر است. این رابطه تا حد زیادی به مقدار و نوع جامد قابلحل در محصول بستگی دارد.دستیابی به سطح پایین فعالیت آب نسبتا آسان است تا از فساد میکروبی جلوگیری شود، اما قبل از یا در طول خشک کردن محصول، اقدامات احتیاطی لازم است، در غیر این صورت تغییرات کلی در کیفیت محصول وجود خواهد داشت. برای مثال، محصولات خشک. روشهای سنتی که به عنوان ماده غذایی استفاده میشوند شباهت کمی به وضعیت اصلی خود دارند، که به دلیل رفتار خشک شدن آنها است، در حالی که در روشهای صنعتی هدف از خشک کردن، تولید یک محصول خشک است که پس از بازگشت، باید به حالت اولیه خود تا حد امکان شباهت داشته باشد.این طرح را میتوانید دانلود نمایید.
برای دانلود بر روی عکس زیر کلیک کنید.